Narghilea MR.EDS®️ BigBoss ProX4 Special Edition

1.350,00 lei

Material: OȚEL

Inaltime: 47 cm

Greutate: 3380 gr

Conținutul cutiei: furtun din silicon, sticlă decorată, țeavă dublă  dn carbon și oțel, coloana narghilea,geanta de transport.creuzet.

SKU: MREDSE24PROX4G-1 Categorii: ,

Descriere

Cu înaltă calitate și inginerie, Big Boss Pro de la Mr. Eds stabilește standardele pentru shisha-uri moderne pe care să le bată.

Tragerea din  acest model  este echilibrată perfect pentru a vă asigura că puteți produce nori mari fără a compromite aroma.

Întreaga țeavă de narghilea este realizată din oțel inoxidabil, inclusiv muștiucul, difuzorul și tava. Finisat cu o vază decorativă care este în relief pe bază și finisată cu culoarea caracteristică argintiu sau auriu. Acum se adaugă la set  cleștele de cărbune, aripa pentru umeraș lancea, cârpa de curățare, arcul pentru furtun de narghilea și protectorul de bază

Caracteristicile produsului : Sistem special de evacuare a fumului, difuzor special în 4 trepte, difuzor suplimentar modul silentios.

Când credeai că nu se poate mai bine, atunci domnul Eds adaugă o geantă de transport din piele naturală de înaltă calitate, cu compartimente speciale de transport pentru narghilea, totul în acest kit de narghilea are locul lui.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

X