Narghilea Mamay Custom Mini Hello Kitty

1.250,00 lei

Inaltime totala: aproximativ 56 cm
Diametrul gâtului bolului: aproximativ 4,5 cm
Înălțimea sticlei: aproximativ 27 cm
Material: otel inoxidabil, aluminiu

Vine fara creuzet

Vine fara furtun

Fabricat in Rusia

Descriere

Shisha-urile MAMAY CUSTOMS sunt produse în orașul rus Samara din 2014 . Omonimul și creatorul mărcii este Vladimir Mamaev. Shisha-urile MAMAY CUSTOMS au devenit acum o adevărată instituție printre clienții finali din întreaga lume. Motivul pentru acest lucru este designul extravagant al produselor, calitatea excelentă și raportul corect preț-performanță.

La cea mai faimoasă ceremonie de premiere din scena shisha, MAMAY Customs a ocupat primul loc la categoria „Cea mai bună narghilea” (2017).

Vama MAMAY a reușit să-și extindă povestea de succes în ultimii ani. Mamay Customs a construit acum un portofoliu foarte larg și extins de produse. Clienții finali beneficiază în special de numeroasele forme și culori atractive ale conductelor de apă.

Material și design
Shisha are un miez din oțel inoxidabil și o spirală din aluminiu. Așa cum este de obicei la narghilele rusești, are o conexiune pentru furtun și un suport pentru furtun. De asemenea, tipic pentru piața rusă este sistemul de plug-in prietenos cu clienții. Un bol transparent este deja inclus în această ofertă.

Difuzor și suflare
O caracteristică specială a MAMAY Customs este difuzorul detașabil. Acest lucru vă permite să reglați jucăuș comportamentul și volumul de aspirație. Supapa de suflare este situată în partea de sus a bazei și permite fumului să iasă din jur.

Comportamentul de fumat
Punctul nostru culminant personal este comportamentul de fumat al Vamei MAMAY. Tirajul este extrem de plăcut, deși puțin mai puternic decât de obicei. Cu toate acestea, difuzorul reglabil vă oferă spațiu pentru preferințele dvs. personale.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

X