Magazin online narghilea

narghilea-online-2019

Magazin online narghilea

În România, narghileaua a prins foarte bine în mediul offline (magazine, restaurante, cafenele etc). De la offline și până în mediul online nu a mai fost decât un singur pas.

Acum, dacă intrăm pe google și scriem doar cuvântul „narghilea” vom găsi o mulțime de site-uri îndreptate în această direcție. De la narghileaua propriu-zisă până la accesorii, arome sau cărbuni speciali pentru narghilea.

narghilele-online-ieftine

Cum comand o narghilea online

Pentru a comanda dintr-un magazin online o narghilea trebuie sa urmăm câțiva pași simpli. Să luam de exemplu narghileadelux.ro unde vom găsi o gamă variată de atât de narghilele, cât și de arome sau accesorii.În primul rând intrăm pe site după care alegem categoria din care face parte narghileaua: Amy Deluxe, Aladin, Laziza, Oduman, Shisha Original. Odată ce am ales narghileaua care ne place o vom adăuga în coșul de cumpărături. Ultimul pas va fi să completăm datele personale (nume și prenume) și să adăugăm adresa unde va fi livrată narghileaua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne pe Facebook
Urmărește-ne pe Facebook!

Pe Facebook postăm zilnic ofertele și pachetele noastre promoționale. Urmărește-ne pentru a fi la curent cu toate reducerile!